Mitä mukaan pukutapahtumaan?

Alustava tarkistuslista juhliin pakkaamista varten – näitä esineitä voit odottaa tarvitsevasi pukujuhlassa!

Syöminen: Lautanen – jos otat vain yhden, ota syvä lautanen, sillä pärjää. Matalasta lautasesta, erillisestä leipälautasesta ja pienestä kulhosta ruokajätteitä varten voi olla iloa. Metallinen tai puinen lusikka (kiinnitä huomiota lusikan malliin!) ja puukko tai syömäveitsi ovat välttämättömiä, lisäksi voi halutessaan ottaa kaksipiikkisen haarukan tai syömäpiikin. Tuoppi, pikari tms. tarvitaan juomista varten, liina käsien pyyhintään on käytännöllinen. Astioiden materiaalit ovat pääsääntöisesti nämä: puu, savi, lasi (mieluiten puhallettu, huomioi myös lasin malli), tina tai muu metalliseos joka muistuttaa tinaa, kultaa tai hopeaa. Astioiden kuljettamiseen kori on kätevä.

Pukeutuminen: Ajattele ensin missä asussa kuljet esim. kaksi päivää, missä asussa juhlit ja haluatko päiväsajaksi muuta vaatetta. Aamut voivat olla kylmiä, samoin illat, päivällä ja illallisella voi tarjeta kevyemmissäkin vaatteissa joten kerrospukeutuminen on suositeltavaa. Aluspellavissa on hyvä nukkua, mutta voit halutessasi ottaa erillisen yöpuvun. Sukkia ei kannata unohtaa, samoin ylimääräiset alusvaatteet ovat saunan jälkeen kullan arvoisia 🙂 Viitta ja sisäkengät ovat pop.

Nukkuminen: Makuualusta tai makuupussi piilotettuna käy. Taljat ja huovat käyvät piilottamiseen, viitta peittona on hyvä. Muista vuorata makuusijasi myös altasi niin pysyt lämpimänä ja muista villasukat 😉

Peseytyminen: Tavalliset hygieniatarvikkeet: hammasharja ja -tahna, shampoo ja saippua, pyyhe. Muista myös kampa!

Valaistus: Kynttilä tai lyhty, sellainen on hyvä jota voit kuljettaa mukanasi, tuikuilla valaistaan vain paikoillaan pysyvät lyhdyt.

Muut: Tarpeittesi mukaan mahdollisimman vähän muuta kuin keskiaikatyylistä tavaraa. Mitä vähemmän piiloteltavaa, sitä helpompaa on tapahtumassa toimia.